Heerlijke VEGAN crackers met rode peper korrels, komijn en olijfolie.
Natuurlijk, ambachtelijk bereidt. Ze crackers zijn extra dun en knapperig, zonder toevoegingen of kleurstoffen en zonder palmolie.
Het deeg voor deze crackers rust 12 uur en wordt langzaam gebakken om de voedingsstoffen te behouden en een heerlijke, extra fijne en knapperige cracker te krijgen.
De beste rode peperkorrels die aan de plant gerijpt zijn, worden geselecteerd. Vlak voor het bakken wordt de korrels gemalen zodat ze hun aroma behouden. (Rode peper is de groene peperkorrel die aan de plant gerijpt is, waardoor de bes rood wordt. Rode peper is heter dan groene peper en zijn aroma’s zijn ook intenser).
De komijnzaadjes worden alleen geplet om hun aroma en eigenschappen te behouden.
Beide geven een intense, licht kruidige smaak aan de crackers en samen met de extra vierge olijfolie vormen ze een trio van ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit.
Het meel wordt op traditionele wijze gemalen. Steengemalen meel is voedzamer en aromatischer dan meel dat met industriële stalen walsen wordt gemalen.
Je kunt ze zo eten of met je favoriete beleg!
Verpakking 100 gr