Heerlijke VEGAN crackers met Parmigiano Reggiano kaas en olijfolie.
Natuurlijk, ambachtelijk bereidt. Ze crackers zijn extra dun en knapperig, zonder toevoegingen of kleurstoffen en zonder palmolie.
Het deeg voor deze crackers rust 12 uur en wordt langzaam gebakken om de voedingsstoffen te behouden en een heerlijke, extra fijne en knapperige cracker te krijgen. Daarnaast is voor deze cracker Parmigiano Reggiano kaas gebruikt die wordt gemaakt van de melk van scharrelkoeien koeien die vrij rond lopen in velden met klaprozen en vers gras (in Parma, Italië). Nadat de kaas met de hand is gemaakt, laat men hem 24 maanden rijpen om een intense en karakteristieke smaak te krijgen. Het is één van de beste kazen ter wereld die, samen met ons steengemalen meel en olijfolie deze crackers een ongeëvenaarde kwaliteit en smaak geven.
Je kunt ze zo eten of met je favoriete beleg!
Verpakking 100 gr